… Kunnes heitä oli kolme

Vai pitäisikö vielä puhua kahdesta ja puolesta?

Tulevaisuuden markkinointia tähän päivään tahkova moniosaajakaksikko Niklas ja Oskari rekrytoivat osaamiselleen osa-aikaisen jatkopalan, oppilapsen, lisämausteen… Minut.

Kuka, mitä, häh? 

Olen Anne-Mari Jääskeläinen, loppusuoralla oleva maatalousalan opiskelija ja melko tuore kasvo ruoka-alan media-, markkinointi- ja viestintätoimijoiden keskuudessa.

Sattuman kautta elämääni tulleet viestintä- ja media-ala ovat ohjanneet urapolkuani pari viime vuotta. Vapaana toimittajana ja sisällöntuottajana toimittuani askeleeni suuntasivat vuoden vaihteen jälkeen Mediafarmiin.

Työkokemusta on aiemmin kerrytetty nautapuolelta navetassa, kotieläin- ja alkiokaupassa sekä jalostusohjelman parissa. Ja jotta CV:ssä olisi myös jokeri mukana, niin minut on voinut aikoinaan bongata mikserin takaa karaoke-emäntänä.

Jotain vanhaa, jotain uutta

Mediafarmilla olemme tekijöitä, joiden työnkuvaa ei voi yhteen sanaan sisällyttää.

Puolikkaat työpäivät saan kulumaan vapauttamalla Niklasta ja Oskaria tietokoneen äärestä sinne missä tapahtuu, eli autan videotuotannossa enimmäkseen editointien osalta. Jatkan sen rinnalla kirjoittamista alamme ammattilehtiin vapaana toimittajana.

Laitan oman lusikkani soppaan myös nettisivujen ja somekanavien ylläpidossa ja sähköisen markkinoinnin koulutuksissa. Ja jos vain vielä tämän kaiken ohella kello antaa myöten, niin mieluusti ylläpidän ja kehitän taitto-, kuvankäsittely- ja grafiikkataitojani. Niillä myös tuon oman höysteeni Mediafarmin tarjoamaan visuaalisen markkinoinnin palettiin.

Työ näyttää tekijöiltään

Niklas ja Oskari ovat luoneet Mediafarmista näköisensä konseptin, joka sykkii ja hengittää heidän, maatalous-, markkinointi- ja media-alan moniosaajien, tarmoa ja hyvää mieltä.

Olen mielelläni samassa kelkassa mukana tuomassa markkinoinnin ja viestinnän työkaluja alamme toimijoiden ulottuville. Tekemällä, oppimalla ja kehittymällä. Ja vieläpä hymyissä suin, tietenkin!

Minuun voi olla yhteyksissä mm. videoeditointiin, graafiseen suunnitteluun, sisällöntuotantoon tai vaikkapa someen liittyvissä asioissa joko sähköpostitse osoitteeseen anne-mari.jaaskelainen@mediafarmi.fi tai puhelimitse numeroon +358 400 8088 76.

Luodaan yhdessä huomisen sähköistä markkinointia luonnonvara-alalla!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s