Uuden aikakauden alku nuorilla yrittäjillä!

Niin siinä kävi, että samana päivänä 16.2.Oskarista tuli virallisesti maatilan isäntä ja Niklaksesta virallinen isä!

Tämä pisti vähän miettimään, että miten nyt näin sattuikin käymään, että samoille päiville isot elämän tapahtumat osuivat molemmilla. Totta kai ainakin Niklasta  jännittää, miten hän saa yhdistettyä perhe-elämän ja yrittäjyyden. Se vaatii paljon myös joustavuutta Oskarilta samaistua uuteen tilanteeseen maatilan pidon ohessa. Nämä tapahtumat totta kai vaikuttavat  myös arkeemme, mutta me haluamme ottaa tämän haasteena, koska elämässä on mentävä eteenpäin.

DSC_0002

Oskari on ollut kova traktorimies jo pienestä pitäen!

Meillä Mediafarmissa elellään siis jännittäviä aikoja! Olemme helmikuun aikana metsästäneet kameroilla villisikoja Kuusankoskella, Jaalassa ja Janakkalassa, dokumentoineet tuotantohalleja Varsinais-Suomessa ja järjestäneet erilaisia koulutuksia sähköisestä markkinoinnista.

Tervetuloa mukaan koulutuksiin! 

Sähköisen markkinoinnin koulutuksiin pääset helposti hyppäämään meidän mukaan ja lisää osallistujia tietenkin kovasti toivotaan!  Koulutukset järjestetään Uudellamaalla yhteistyössä ProAgrian ja SLF:n kanssa Uudenmaan tuottajille, organisaatioille ja yrityksille! Kannattaa käydä tsekkaamassa koulutustarjonta ja ilmoittautua mukaan koulutuksiin vuoden 2018 ja 2019 aikana, koska meidän Maatilat digiaikaan -hankkeen kautta pääset ilmaiseksi/erittäin edullisesti oppimaan paljon uutta muiden maaseutualan toimijoiden kanssa!

P1070816

Iso osa koulutuksiin haluaa nykyään osallistua etänä! 

Tähän asti koulutuksia ollaan pidetty paljon aloittelijoille, mutta nyt on tulossa paljon ohjelmaa myös harjaantuneimmillekin diginikkareille!  Lisäksi järjestämme pitkin vuotta eri teemojen pohjalta pienryhmiä, joiden teemoihin sinäkin voit vaikuttaa.

Nyt menossa olevat pienryhmät ovat mm. Facebook -pienryhmä, sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin -pienryhmä ja videotuotannnon -pienryhmä. Ilmoittaudu tästä mukaan pienryhmiin

Jatketaan näistä aatoksista odotusta kohti kevättä ja kalenterin täyttymistä erilaisista mielenkiintoisista projekteista, joita on jo oikein mukavasti tullutkin koko 2018 vuodelle!

P1011522

Odotellaan koiran haukkua, jos villisika sattuisi tulemaan kohdalle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s