Vuosi 2017 pakettiin

Vuosi 2017 oli yrityksellemme ensimmäinen kokonainen toimintavuosi ja se sisälsi paljon ainutlaatuisia kokemuksia ja kommelluksia joita voimme varmasti lämmöllä muistella sitten kiikkustuolissa.

Teimme lyhyen pätkän vuoden parhaista paloista ihasteltavaksi

Varmasti yksi vuoden kohokohdista oli, kun pääsimme kuvaamaan metsänlannoitushelikopteria työssään. Maasta ei kaikkea materiaalia tietenkään voinut kuvata, eikä ilmakuvauskopterilla voitu turvallisuussyistä kuvata kuin muutamasta kuvakulmasta niin pitihän se sitten 24 metrinen nosturi käydä vuokraamassa!

Näyttökuva 2018-01-09 kello 12.48.03

Oskari ohjastaa nosturiautoa puunlatvojen yläpuolelle

Pääsimme myös kuvaamaan yhteistyössä MMM:n kanssa Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppää työssään. Kiireisten päivien aikana kuvasimme aiheita maatalouspoliitiikasta, metsätaloudesta, metsästyksestä, menneestä haastavasta kasvukaudesta, eläinten hyvinvoinnista ja sikaruton torjunnasta. Oli mukava tutustua ministeriin ja tässä hänen esittelynsä, joka kuvattiin hänen kotitilallaan Pertunmaalla.

Tapahtumat työllistävät meitä myös paljon kesäisin ja tänä vuonna pääsimme kuvaamaan mm. Peltopäivä 2017 tapahtumaan yhdessä Käytännön Maamiehen toimituksen kanssa. Tapahtumasta toimitettiin painetun lehden lisäksi paljon lisämateriaalia videoiden muodossa. Alla yhteenveto päivän työnäytöksistä:

Märkä ja kylmä syksy oli haastava myös kuvasten osalta, mutta kaikki ulkokuvaukset saatiin tehtyä jopa erinomaisissa keleissä. Jo edellisellä kasvukaudella aloitettu Syysrapsin viljelyopas -projekti saatiin päätökseen kun viimeinen puintivideo kuvattiin 29.9.

Näistä lähtökuopista on mukava jatkaa vuoteen 2018, joka toivottavasti on vähintäänkin yhtä antoisa kuin edellinen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s